Pengar är fortfarande på tapeten | Ännu en IT-blogg :)

Pengar är ett stänigt återkommande ämne inom SEO och affiliatevärlden. Det är ju förstås inte så konstigt då alla människor som lever i samhället är beroende av pengar. Vi behöver pengar för att täcka flera av våra grundbehov som mänskliga varelser men även andra små tilläggssaker för att känna oss tryggare. Ta till exempel inkomstförsäkring som kan garantera att man får lite högre a-kassa om man skulle bli arbetslös.

Den lilla roliga tvisten med inkomstförsäkring är att den höjer din månadsavgift till ditt fackförbund men de som oftast väljer denna försäkring jobbar inom yrken där de absolut inte behöver oroa sig för att inte hitta jobb. Ja vad ska man göra, vi människor är ju såna trygghetsjunkies.

Åter till ämnet pengar. De flesta drömmer om att bli rika eller åtminstone ekonomiskt oberoende(är det samma sak?). Det snabbaste sättet att bli ekonomiskt oberoende är att kamma hem en storvinst på ett casino.

Sedan är det bara att packa resväskan och dra till Las vegas. Hotell i Las vegas är ofta gratis för storspelare så det är bara att gå loss vid spelborden. Om du har tur så slipper du hyra limo utan blir bjuden på en. Allt detta under förutsättningen förstås att du åker dit i egenskap av en storspelare.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree