Studenttider och fitness | Ännu en IT-blogg :)

Det är redan april och skolavslutningarna närmar sig. Ska du ta studenten eller har du en son/dotter som ska ta studenten så är det på god tid att köpa ett studentplakat som ni kan vifta med på skolavslutningen. Om du misstänker att du kommer att misslyckas med slutexaminationerna så är det dags att börja hårdstudera. Behöver du exempelvis utöka ordförrådet kan du plugga ett igenom ett  lexikon. Onlinlexikon är mycket bättre än fysiska stora klumpiga boklexikon. Bland annat för att det går betydligt mycket snabbare att söka information online än att bläddra i en tung bok.

Om du är säker på att du har klarat av studenten så kanske du ska börja tänka på hur pass bra form du är i inför strandsäsongen. Här finns det flera åtgärder du kan göra för att snabbt gå ner i vikt. Exempelvis kan du byta ut vissa måltider genom att köra på en pulverdiet. Detta ska man förstås inte köra allt för länge då jag tror nog man får viss typ av näringsbrist genom att bara dricka konstgjord pulvervatten.

Ett annat sätt att tappa vikt är faktist att få tummer ur, bege sig till gymet och köra några pass i veckan på en crosstrainer. Crosstrainer är nog bland de mest allsidiga träningsmaskiner du kan hitta på ett gym. Den kör verkligen en helkroppsträning. Kom ihåg att lägga på lite motstånd när du kör crosstrainer. Att trampa i 300 steps i minuten på lägsta motståndet ger ingenting och ser efterblivet ut.

Crosstrainer är också bra för att det är mycket skonsammare mot leder och knän. Många som är ute och joggar mycket men inte varierar sin träning med styrketräning för att verkligen stärka upp muskler och leder kan drabbas av hopparknä. Så kom ihåg nu att variera din träning!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree