Banta, städa, sen flyttar från Norrköping | Ännu en IT-blogg :)

Nu är det dags att städa upp lägenheten för flyttkalaset drar från Norrköping. Nu pallar man ju inte städa upp lyan själv utan anlitar flyttstäd i Norrköping så man slipper göra skitgörat själv. Är man överviktig så skulle det i och för sig vara bra att få lite motion i samband med städningen, annars kan man helt enkelt knapra på lite bantningspiller och hänga i soffan. Har du inte tagit hand om din vikt så har du antagligen inte tagit speciellt bra hand om dina tänder heller så det kanske kan vara dags att köra en omgång tandblekning för att få ordning på tänderna. Har man käkat fet mat och levt ett allmänt onyttigt liv så är det stor risk att man även fått massa finnar. Vissa får ju finnar även om de lever hälsosamt, detta kallas ofta för Acne. Men det behöver man inte deppa över för det finns behandling mot acne för den som söker.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree