Tips på sidor | Ännu en IT-blogg :)

Tycker du att det är pinsamt att handlar kondomer från konsumbutiken på hörnet? Ja då kanske kondomer online kan vara en butik för dig. Du kan handla kondomer och massa annat jox där utan att behöva skämmas framför en kassör.

Är du lat eller har du helt enkelt för lite tid att städa och diska hemma? Bor du dessutom i Göteborg? Då bör du absolut kika en denna sida om hemstädning i göteborg för att få hjälp med hushållssysslorna som är så tråkigt.

Vill du lära dig mer om sökmotoroptimering och marknadsföring på nätet? Besök denna hemsida av Jonathan Björkskog där han skriver om lite allt möjligt som har med SEO och internet att göra. Han verkar ha störst fokus på den finska marknaden så har du finska sidor så kontakta honom.

Tycker du att det är för dyrt att beställa hem färdiglagad mat men har alltid beslutsångest när du ska handla varor på ICA? Då kanske du borde testa att beställa hem en färdig matkasse som är både billigare än färdliglagad hemkört och smidigare än livsmedelsbutiken.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree