Sommaren 2012 närmar sig med stormsteg! | Ännu en IT-blogg :)

Det är redan mars och sommaren närmar sig med stormsteg. Jag har redan börjat planera semester och vad jag ska göra och vart jag ska åka. Ett tag funderade jag på en roadtrip och då gäller det att ha bra sommardäck till bilen.

Jag funderade även ett tag på att besöka singapore men kom ju på att jag faktist spenderade nyårsaftonen där och det är ett land som är mycket intressant men inget ställe jag förmodligen kommer att vilja besöka igen.

Något jag måste avvara tid för är ju självklart fotbolls-EM som spelas i sommar men jag ser faktist fram emot Fotbolls-VM 2014 för ett fotbollsturnering utan Brasilien och Argentina känns inte som en riktig turnering.

En sak jag verkligen ser fram emot till sommaren är att grilla, vilket är bland de trevligaste aktiviteterna som finns. Tänk dig en svensk ljummen sommarkväll, med öl, grillspett och trevligt sällskap icon smile Sommaren 2012 närmar sig med stormsteg!

En sak som jag absolut måste göra är magasinera lite skräp i källaren, har hört att det finns en del billiga alternativ om man vill hyra förråd i Uppsala.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree