Ny vecka nya möjligheter | Ännu en IT-blogg :)

Ännu en vecka har gått och jag är extremt sent ute med min granskning av webbsidor. Hade ju tänkt göra det redan i veckan men det har varit extremt mycket på jobbet så nu kör vi!

En ny sportgren på banan som jag inte kände till. Kallas visst Slackline och det går ut på att balansera på en vad som ser ut att vara en väldigt elastisk lina. Trevligt att se på första gången men blev lite uttråkad, verkar dock finnas ett visst intresse för det på Youtube.

Eriks webbsida är ännu en slotmaskin och denna gång heter den Gonzos Quest och ser ut att vara nåt slags piratäventyr där Gonzo är ute och härjar. Något jag blir dock helt vansinnig på är webbsidor som börjar autspela videon.

N!cklas kör på med Bingotemat och denna gång är det en till satelitsite som ska samla kraft i hans Bingonätverk. Kika in den på Spela bingo.

När vi ändå kör på med svåra nischer och snackar pengar så kikade jag in Carls site som är en informationssite för den som vill investera i guld, än så länge bara massa text om guld men hoppas det dyker upp mer spännande saker där så småningom.

Mikaeluu kör stenhårt på städbolagen, det finns ju som sagt en hel del pengar att tjäna i nischer inom serviceyrken där man kan göra ROT/RUT-avdrag eller vafan det nu heter. Kika in hans site http://www.stadbolagstockholm.se/

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree