Mat och shopping | Ännu en IT-blogg :)

Nu är jag tillbaka för att bedöma och ge lite ris och ros till projekten som har ställt upp i söndagseventet. Denna gång är temat shopping på nätet och ett litet hundtips.

En till affiliatesida som ställde upp i eventet är byggd av Benkemyre som har gett sig in i matkasseracet. Jag vet inte om vi jobbar för mycket eller om vi blivit latare eller ja jag vet inte men svindyr hemkörd mat is the shit tydligen. Matkassar till dörren säljer som aldrig förr. Jag har själv inte velat testa denna nisch då jag ser att serpen redan domineras av de starka varumärken i branchen och jag ser helt enkelt för lite variation i sökfraser för att detta ska kunna generera allt för mycket. Men nånting går det nog att tjäna i den branchen också.

Gratis är gott , och det vet Borjara. Du skulle bara veta hur jävla mycket det googlas på gratis det eller billigt något annat. Detta har inget med finanskrisen att gör utan folk är helt enkelt snåla. Borjara har smällt upp en sida om gratis visitkort som är ett standard wp-tema med lite trevliga visitkortstemplates. En sak jag anmärker på direkt är den gröna klicka här texten som borde vara en trevlig knapp. Förvisso sticker den ut lite men knappar är tevligare att klicka på , tycker inte du det också? icon smile Mat och shopping

Skor på nätet är hett! Hur nån kan få för sig att köpa skor utan att ha provat dem övergår mitt förstånd. Ja självklart om man går till en butik och provar dem först och sedan hem igen för att beställa dem från nätet. Ingenting jag hade orkat med. Men det finns tydligen de som gör det och självklart finns det en hel del affiliatesidor inom nischen också. Skateskor är en sida som Jonathan har byggt upp och jag sidan känns lite trist idag, men jag är säker på att han jobbar på den biten. Jag vill se fler klickvänliga knappar icon biggrin Mat och shopping Eller varför inte testa ett gratis woo-commerce theme o smälla upp en webbshop, fast med affelänkar då.

Sommaren närmar sig och det är dags att plocka fram glajjorna. Terminalglasögon är Johnz skapelse och är en affesida för glasögon. Denna vecka har han jobbat på en undersodan om solglasögon. Detta är också en en typ av produkt inom nätshopping som jag personligen aldrig skulle köpa online utan att ha provat solglasögonen först. Men det verkar vara en hygglig nisch inom e-commerce och sidan kommer säkert göra pengar när den kommer in på top 10.

Sist ut är Spexer som bygger på en sida om shopping och detta verkar vara en catch them all sida kring nyckelord. Denna typen av sida kan fungera om man lyckas hooka upp en återkommande publik och har MASSOR av bra content så man har en bra long tail på mängder av olika fraser som man rankar bra på.

Då var denna vecka slut. Nu ska jag fortsätta bygga upp mitt eget imperium.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree