Fortsätter här med några till webbside recensioner | Ännu en IT-blogg :)

Nätdejting är hett och där finns en hel del pengar att tjäna. DJ Kalle har skapat en sida om seriös dating, jag önskar honom lycka till för det kommer behövas i denna tunga nisch.

Andbat har skrivit en artikel i nån artikelkatalog som handlar om körkort, vet inte riktigt vad jag ska skriva om det då det inte riktigt är ett projekt man jobbat på.

Qmikali har tajmat in sin sida om bildäck i rätt tid då folk ska börja byta ut sina bildäck nu när vintern börjar övergå till vår och isarna smälter.

Johnz kör vidare på sin sida om solglasögon och det är väl också rätt tidpunkt att hårdsatsa på en produkt som antagligen säljer bäst på sommaren. Själv har jag ett par Ray ban solglasögon så jag kommer inte köpa nya detta år.

Spexer satsar på fönstertillverkare som även den gissar jag på kommer att generera mest under sommarhalvåret. Finns än så länge bara ett demoföretag men det kan nog blir något av den sidan snart, besök den på http://fönstertillverkare.nu

One Response to “Fortsätter här med några till webbside recensioner”

  1. Andbat says:

    Hej

    Tänkte bara förklara lite varför jag ställt upp med “en artikel i nån artikelkatalog”. Det råkar var så att artikelkatalogen, artikeln och hemsidan som länkas till i artikeln alla är mina.

    Projektet jag har arbetat med under söndagen är egentligen artikelkatalogen. Den har jag dock redan ställt upp med för några veckor sedan. Istället för att ställa upp med artikelkatalogen igen så skrev jag nu en artikel i den om en av mina andra projekt för att på så sätt slå två flugor i en smäll och både stärka upp artikelkatalogen men även stärka kraften ut från den specifika artikeln och vidare till mitt andra projekt. På så sätt hoppas jag att både artikelkatalogen och den andra hemsidan tjänar på denna veckas söndagsroligheter.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree