Flyttstädning och vilda grisar | Ännu en IT-blogg :)

Jag bestämde mig tidigt förra året att spendera nästa vinter i Asien, och nu är jag här. Jag har även tagit lärdom av att aldrig ge dig på att städa själv för det är ett helvete! Anlita flyttstäd Stockholm eller ja flyttstäd umeå om du nu bor där.

något jag inte lyckades få med mig till Asien var min gitarr som tyvärr blev kvar i Stockholm, men vem vet jag kanske kan hitta nåt roligt mer exotiskt stränginstrument här i Asien som jag kan lära mig att spela.

Något jag har hört att det finns här i asien men aldrig sett är vildsvin men de har ett trevligt zoo i Kuala Lumpur i Malaysia som jag planerar att besöka nån dag när det inte regnar, vilket det gör nästan varje dag. Funderar faktist på att kika lite på nätet efter kläder som kan vara regntäta.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree