Slutspurten för seo-söndagen | Ännu en IT-blogg :)

Söndagens aktiviteter börjar närma sig slutet vi har 2 deltagare kvar.

Hotellbokning är något jag själv är inblandad i och vet hur svår denna nisch är. Benkemyre har kickat igång sin site som riktar in sig på att boka hotell i Stockholm vilket jag gillar då jag själv är infödd Stockholmare och anser att Stockholm är världens vackraste huvudstad.

Den sista deltagaren som deltog i söndagens aktiviteter är Spexer som jobbar med att fylla på med innehåll på sin site om faktatexter där du kan söka igenom artikeldatabasen och hitta faktatexter.

Nu är det dags att knyta ihop säcken och jag ser fram emot kommande söndagar då denna typen av aktiviteter är inspirerande på många sätt då man för det första får tummer ur och tar tag i något gammalt liggande projekt och samtidigt har en bra möjlighet att utbyta lite länkar med branchkollegorna.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree