Seo söndagen del 2 | Ännu en IT-blogg :)

Detta är del 2 i den spännande summeringen av seo-söndagen där vi delar på länkkärleken. Det var en hel del deltagare denna söndag så det kan bli några poster.

Vilka fler var det som deltog i söndagens event?

Erik Bergman som är forumets egen Bingoguru har jobbat vidare på sitt bingoimperium och rustat upp sin sida om bingo på nätet där du kan hitta bonusprogram och andra trevliga tips om Bingo.

Även Fredrik på forumet har jobbat vidare med sina satelitsidor. Denna gång har han fokuserat på fotografering eller jag närmare sagt bildframkallning. Hans sida informerar om prisvärda erbjudanden för att framkalla bilder.

Johansson verkar i försäkringsbranchen och har fyllt på med innehåll på sin sida om försäkringar. försäkringsbranchen brukar vara ganska nära förknippat med banker. Vissa banker och låneinstitut erbjuder folk att låna med betalningsanmärkning vilket kan tyckas vara en konstig formulering eller ordföljd men det är faktist vad folk söker på.

En person på forumet som inte har jobbat på en satelitsida men däremot fyllt på sin blogg med nya inlägg är alle9134 vilket kan vara ett smart drag när man bygger sitt personliga varumärke och vill bli hittad på google när folk söker på Albert Elvingsson.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree