Mitt första deltagande i Seo-sunday del 1 | Ännu en IT-blogg :)

Det har varit en mycket hektisk söndag då jag verkligen ville få igång valutaomvandlaren med alla dessa nya balla Javascript ramverk och vad händer? Jo , på något underligt sätt lyckas jag missa helt och hållet att jag hostar siten på ett vanligt webbhotell. Webbsidan i fråga hämtar alla kurser från Google och min applikation öppnar upp koppling efter koppling men stänger inte dem efter sig och vad händer? Jo Servern blir förbannad på applikationen och vägrar öppna upp fler kopplingar vilket resulterar i att applikationen krashar. Det tog nån timmes huvudkliande innan jag fattade vad som hänt
Lesson learned; Stäng dörren efter dig, även på webben!

Så vad har hänt under söndagen då?

Jag har kikat runt bland de andra deltagarna och sett en hel del intressanta siter som folk jobbar med.  Eftersom jag tidigare jobbat som bartender träffade mittt öga ganska snabbt en sida som handlar om drinkar där du kan söka på olika drinkrecept.

Nätbutiker har boomat ordentligt senaste åren och bland dessa finns det väldigt många som säljer accessoarer och smycken. Hakan på forumet har startat en helt ny site om smycken på nätet som informerar om ringar, halsband, örhängen och andra trevliga saker.

En annan produkt som också säljs på nätet är skor och är en växande trend på just nu. Jonathan har jobbat på sin sida om barfotaskor och jag måste säga att de skorna ser väldigt komiska ut, men är säkert bekväma. Med dessa skor kan du säkert undvika knäskador när du är ute och springer. Knäskador är inte den enda åkomman man kan drabbas av om man är ute och springer mycket. Vill det sig riktigt illa så kan för mycket löpning även orsaka smärta i ryggen. Så var försiktiga när ni är ute och springer och använd bra skor.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree