Min andra SEO-söndag | Ännu en IT-blogg :)

Jag har deltagit i ytterligare en SEO-söndag och tänkte ge min bild av siterna som har publicerats.

Först ut är Filmtips från MerCZ som är en wordpress site byggd på standardmallen. Helt ok filmsite med information om olika filmer och även filmfestivaler och annat kul. En trevlig site helt enkelt.

Apropå festivaler så bör man ju vara klädd för det när man ska på exempelvis rockfestival, Dunken säljer rockkläder och lite annat också från sin webbshop och glöm nu inte att när du ska på festival så behöver man självklart ett festivalarmband

En annan deltagare vid Namnet David Olofsson som även ligger etta på det åtrovärda ordet sökmotoroptimering har snappbackat en site vid namnet seosm och jag gissar på att denna kommer ligga som bas för kommande svenska mästerskap i SEO.

Apropå mästerskap så har spanska ligan en benämning på stormötet mellan spaniens två största fotbollsklubbar, och går under namnet el Clasico och handlar själcklart om Real Madrid och Barcelona.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree