Del 2 den andra söndagen | Ännu en IT-blogg :)

Det är många intressanta siter som man ser deltaga i detta event och jag kommer att lista några till deltagare på denna sida.

WhyId som inte verkar ha varit så aktiv på forumet men dök upp med sin site som handlar om orter. Han beskriver olika orter som Blekinge, Karlshamn, Stockholm osv på sin sida. På tal om Stockholm så har en annan deltagare från forumet, Magnus lagt upp sin sida om mäklare i stockholm som verkar vara en mellanhandssite där folk kan signa upp sig när de vill sälja sitt hus och blir senare kontaktade av en mäklare.

En annan sida som forummedlemmen Mikael har jobbat med är en artikelkatalog som ser relativt nystartad ut då vid denna posts skrivning inte innehåller allt för många artiklar. Jag önskar dock Mikael lycka till med hans artikelkatalog. Lite längre ner på sidan upptäckte jag faktist ytterligare en artikelkatalog som har byggts upp av Andbat. Att sitta på en egen artikelkatalog kan vara väldigt bra när du behöver länkar till nya siter och bygger upp ditt imperium och kan tjäna pengar hemifrån på internetarbete.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree