Datorspelsberoende? | Ännu en IT-blogg :)

Hjärnan är helt tom idag…

Vad gör man då?

Surfa runt på youtube och hitta något kul! icon biggrin Datorspelsberoende?

Har du en datorspelsberoende kompis som verkligen skulle behöva disconnecta från virtuella världen och connecta mer med verkligheten? Kanske en intervention vore på sin plats. Ja ni vet en sån där akt där man ingriper i en fråga för att värna om sina intressen. Tex när Usa körde en raid i Afghanistan för att rensa bort talibanerna eller när FN medlade i koreakriget… eller när en vän har spelat wow 24/7 senaste året och du vet inte om han/hon ligger och ruttnar under en hög med pizzakartonger eller hoppar runt på banktaket i Orgrimmar.(ja denna blogg är full av nördreferenser som endast gamers förstår sig på)

Hursomhelst, Så här går en intervention till

…..eller?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree