Lite surr om internet Google och Microsoft | Ännu en IT-blogg :)

Ja Google chrome OS är som sagt på G.  Någon 15-årig praktikant på e24 hade skrivit DÖDSTÖTEN mot microsoft som headline för artikeln, ja det är ju rätt komiskt måste jag säga. Men vad gör man inte för att få läsare.

Annat intressant som händer hos Microsoft en ny sorts webbläsare de jobbar på , projektet heter gazelle.

Märkte  häromdagen att Betastämpeln på Gmail försvunnit, ja det släpptes väl för ca 5 år sen så det var väl dags.

Midori heter projektet för Microsofts kommande operativsystem.  Finns inte så mycket info(eller , jag orkar inte gräva fram infon) , men det ska vara en ny typ av lightweight OS. så praktikanten på e24 här är din headline för den artikeln “Dödsstöten mot google”!  Lite internetbrus

Tags:

2 Responses to “Lite internetbrus”

  1. johan says:

    jag tror inte att midori kommer att vara det som kommer att förstöra för chrome OS. därimot kommer Windows 7 Starter Edition att göra det. för MS verkar att släppa den versionen gratis. och den är också anpassad för netbooks och liknande.

  2. admin says:

    Yes, Jag tror faktist också på Windows 7. Får äntligen en anledning att köpa ny dator också hehe. Så man kan köra 64-bitars plattform eftersom jag vägrar köra vista.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree