Att optimera en restaurangsite | Ännu en IT-blogg :)

Jobbar fortfarande med funktionalitet på Restaurangbloggen. Eftersom jag bygger upp cms:et från scratch blir det väldigt mycket modellering kring klasserna och arvshierarki.
En annan del är innehåll, Content med stort C. Att skriva artiklar om restauranger och barer tar tid. Att kategorisera restauranger och skriva beskrivande texter om dem är ett rent helvete. Satt hela förra helgen med min sambo och kategoriserade diverse cateringrestauranger, med restaurangtyper såsom middag, lunch, catering, café etc etc. Sedan har vi även suttit och skrivit beskrivande texter till restaurangerna och barerna.
Ett annat litet restaurangsiteexperiment som jag slängde upp är cateringrestauranger i stockholm som är framförallt en sökmotor riktad enbart på cateringrestauranger i Stockholm. Man ska snabbt med några musklick hitta en restaurang som har catering, lagar mat och levererar det till festen eller eventet som anordnas.
Detta är som sagt ett litet experiment kring restaurangnyckelord.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree